Nieuwsbrief december 2019

Beste Sponsors, Donateurs en Belangstellenden,

Afgelopen periode heeft onze Stichting op een laag pitje gefunctioneerd, wat betekent dat ik minder aan de weg getimmerd heb om te netwerken en geld in te zamelen.

Gelukkig zijn er toch de nodige donaties binnengekomen:

Door een zeer trouwe vrijwilligster van Maitri Griha is € 4.000 ingezameld; zij is afgelopen periode ook daar geweest en heeft gezien dat het goed gaat met de kinderen en de werkers.

In overleg is er € 2.000 besteed om de architect van de verbouwing te betalen, de overige € 2.000 zijn reserve, die door Maitri Griha in noodgevallen besteed kan worden na samenspraak.

Verder zijn er meerdere schenkingen geweest van mensen die iets te vieren hadden, geen cadeau wilden en de gift geschonken hebben aan “KinderenvanKathmandu”. Ook waren er nog andere donaties van trouwe belangstellenden. Heel veel dank hiervoor!

Dit geld wordt nu overgemaakt voor het kinderfonds om de operaties van kinderen in het Nepal Orthopaedic Hospital (NOH) en “de teacher”, die de patiëntjes les geeft te betalen. Dit is ieder jaar een totaalbedrag van € 4.000. Ook dankzij het spaargeld, verzameld door Ocky Pladet, kunnen we aan ‘’onze verplichtingen” voldoen!

De reden dat de Stichting niet volledig heeft kunnen functioneren, is enerzijds dat er niet genoeg vrijwilligers(sters) zijn en anderzijds omdat ik ziek geworden ben. Ik heb een operatie ondergaan en momenteel zijn er bestralingen. Vandaar ook deze ingekorte nieuwsbrief. Maar heeft u vragen, mail me gerpeeters@hotmail.com

Toch hoop ik 1 februari naar Nepal te vertrekken (de reis was al geboekt) en me weer met de nodige energie in te zetten. Dat sluit zeker niet uit dat hulp binnen het bestuur dringend nodig blijft!

Het gaat goed met de drie projecten, de kinderen en hun werkers van Mairi Griha, de operaties in het NOH gaan door en de schoolkinderen gaan blij naar school en maken het goed.

Ik wil U, ook namens de kinderen en hun werkers en namens secretaris Ton Kemmere HARTELIJK DANKEN voor de betrokkenheid, de belangstelling en het vertrouwen. Ik wens u dan ook alle GEZONDHEID en VOORSPOED voor 2020.                                                                                                                                                                             

Namaste, Ger Peeters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s