Nieuwsbrief juli 2019

Beste Sponsors, Donateurs,

Wij hebben van Maitri Griha een Progress report/Project update  ontvangen. U kunt dat vinden door hier te klikken. Dit dagverblijf voor gehandicapte kinderen/jongeren doet erg goed werk. De Nepalese werkers hebben oog voor en verstand van deze kinderen en werken ook aan toekomstmogelijkheden, wat in Nepal niet zo makkelijk is. De website van Maitri Griha vindt u op http://www.maitri-griha.org/ .

Omdat ik dit jaar niet in Nepal was, hebben vriendinnen bezoek gebracht aan Maitri Griha, zij waren zeer enthousiast! Wat kunnen wij voor Maitri Griha doen?

Voor € 65 per maand kan een kind een plek krijgen in het dagverblijf, met leermogelijkheden, fysiotherapie en eten. U kunt een kind alleen of met een groep sponsoren. 

Vrijwilligers, studenten zijn van harte welkom, je helpt mee met de kinderen, kunt ervaring opdoen. Je verblijft dan in schone kamers en je eet in het huis van de ouders van Mhindup (manager). Je betaalt alleen voor verblijf en eten en dit geld wordt besteed voor het dagverblijf. Inlichtingen: gerpeeters@hotmail.com

De andere schoolkinderen die u sponsort, hebben hun lessen weer opgepakt. De vakantie is in Nepal voorbij; alle kinderen zijn naar het volgende schooljaar! De sponsors hebben de rapporten ontvangen en ook een kopie van de schoolfee.

Natuurlijk krijg ik vanuit Nepal steeds de nodige aanvragen om kinderen een kans te geven naar school te gaan. De verhalen zijn schrijnend en daarom hopen wij op nieuwe sponsors; voor € 15 per maand kan een kind naar school.

Dank voor uw meedenken, giften, belangstelling. Wij wensen u allen een mooie zomer!

Namaste,

Ger Peeters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s